Περιοδικό Παγκόσμιας Επιτροπής της ΟΜΕΡ

International Journal of Early Childhood (IJEC)

Το International Journal of Early Childhood (IJEC) είναι ένα επιστημονικό περιοδικό που εφαρμόζει το σύστημα της «τυφλής» κρίσης των προς δημοσίευση άρθρων. Ετησίως έχει κυκλοφορία περίπου 2.000 τευχών με αποδέκτες μεμονωμένα μέλη και άλλους ενδιαφερόμενους, οργανώσεις, και τις βιβλιοθήκες σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το περιοδικό διανέμεται δύο φορές το χρόνο και διαθέτει άρθρα στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Τώρα δημοσιεύεται μέσω του οργανισμού Springer.

Πατήστε εδώ για το Περιοδικό Παγκόσμιας Επιτροπής

Περιοδικό της OMEP

Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού

Η Ελληνική Επιτροπή της Ο.Μ.Ε.Ρ. με την έκδοση της επιστημονικής περιοδικής έκδοσης με τίτλο «Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού» προσπαθεί:

  • να συμβάλλει ενεργά στις εξελίξεις και στην αναβάθμιση του χώρου των επιστημών της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, και
  • να προβάλλει τις τρέχουσες εξελίξεις στην παιδαγωγική επιστήμη.

Το Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού είναι ένα επιστημονικό περιοδικό που εφαρμόζει το σύστημα της «διπλής τυφλής» κρίσης των προς δημοσίευση άρθρων. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εγκρίνονται από την επιστημονική επιτροπή του περιοδικού, ενώ την επιμέλεια έκδοσης έχει η Διοικούσα Επιτροπή της Ο.Μ.Ε.Ρ. Ελλάδος.

Το περιοδικό εκδίδεται δύο φορές το έτος και διαθέτει άρθρα στα ελληνικά, ενώ οι τίτλοι, οι περιλήψεις και οι λέξεις-κλειδιά των άρθρων δημοσιεύονται και στην αγγλική γλώσσα. Από το 2011 κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική έκδοση ανοικτής πρόσβασης.

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας τις οδηγίες προς τους συγγραφείς από εδώ.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το περιοδικό «Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού» απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tα τεύχη του Περιοδικού «Ερευνώντας τον κόσμο του παιδιού»

Τεύχος 15

OMEP Teyxos15

Τεύχος 14

Θεματικό Τεύχος 13

Τεύχος 12

Τεύχος 11β

Τεύχος 11α

Τεύχος 10