Πρόσκληση σε Εκπαιδευτικό σεμινάριο για νηπιαγωγεία, μουσεία και φορείς πολιτιστικής κληρονομιάς

on 14 Μαϊος 2024

"Βιωσιμότητα μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς"

Η  OMEP Ελλάδος (Ελληνική Επιτροπή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Εκπαίδευσης), το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών και η Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, σας προσκαλούν σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ψυχαγωγικής μάθησης μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς, με επίκεντρο τη βιογραφία. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νηπιαγωγούς, παιδαγωγούς, προσωπικό μουσείων, άτομα και άτομα που ασχολούνται με την πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα αγγλικά και είναι δωρεάν. Το ίδιο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, στις 20 και στις 22 Μαΐου, στις 6:00 μ.μ. στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Μητσαίων 9, Αθήνα), αλλά και διαδικτυακά μέσω Zoom .

Για να δηλώσετε συμμετοχή (είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά), παρακαλούμε εγγραφείτε εδώ: https://www.sia.gr/en/articles.php?tid=991&page=1

Περισσότερες πληροφορίες: Ελένη Άνδροβικ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλ. 210 92 32 102.

Για να δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο του σεμιναρίου, μπορείτε να πατήσετε εδώ