11ο Συνέδριο: Υποβολή κειμένων για τους Συλλογικούς Τόμους

on 15 Ιανουαρίου 2018

Αγαπητές και αγαπητοί σύνεδροι,

όλες και όλοι που συμμετείχαν με ανακοινώσεις, συμπόσια, αφίσες και εργαστήρια στο 11ο Συνέδριο της ΟΜΕΡ μπορούν να υποβάλουν τα πλήρη κείμενα των εργασιών τους προς διπλή τυφλή κρίση από μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής.
Εφόσον τα κείμενα αυτά κριθούν θετικά ή/και γίνουν οι ζητούμενες από τους κριτές τροποποιήσεις, θα δημοσιευτούν σε δύο Συλλογικούς ηλεκτρονικούς Τόμους εργασιών.
 

Τα πλήρη κείμενα των εργασιών θα πρέπει να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που παρουσιάζονται στο αρχείο με τίτλο "Οδηγίες για την υποβολή πλήρους κειμένου των εργασιών" και να υποβληθούν έως και 3 Μαρτίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο με τίτλο "Υπόδειγμα_Μορφοποίησης_Πλήρους_Κειμένου" ως πρότυπο για να διευκολυνθείτε στη μορφοποίηση της εργασίας σας.

Επίσης προς διευκόλυνσή σας έχει αναρτηθεί αρχείο με τίτλο "Προτεινόμενη_Δομή_Εργασιών", στο οποίο διατυπώνονται προτάσεις σχετικά με τη δομή κάθε εργασίας ανάλογα με το είδος (επιστημονική εργασία, εκπαιδευτική δράση, συμπόσιο, εργαστήριο). Στο αρχείο "ΒιβλιογραφικέςΑναφορές" μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με τη συγγραφή των ενδοκειμενικών βιβλιογραφικών παραπομπών και της βιβλιογραφίας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε.

H Επιστημονική Επιτροπή & η Οργανωτική Επιτροπή